PEER REVIEW

Pomovarea cartilor stiintifice împreuna cu cele care fac parte din panelul stiintelor sociale si umaniste, incluzand si lucrarile beletristice, reprezinta obiectivul principal al activitatii noastre editoriale.

Ne adresam unui public vast alcatuit din studenti, masteranzi, profesori, cercetatori, academicieni, toti cei pasionati de lecturile de specialitate.

Una din strategiile principale ale editurii este procesul de peer review, care se bazeaza pe un număr mare de referenți de marcă, personalități ale vieții științifice și culturale.

Editarea se face pe baza unei cereri/comenzi de editare,(Anexa 1) care primeste un numar de înregistrare, ce va fi folosit pe toata durata procedurii. În aceasta etapa redactia se asigura ca autorul a transmis o lucrare originala si care respecta prevederile Legii nr. 206/2004 privind buna conduita în cercetarea stiintifica, dezvoltarea tehnologica si inovare (publicata în Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 505 din 4 iunie 2004), cu modificarile si completarile ulterioare.

Pentru evitarea plagiaturii și respectarea dreptului de proprietate intelectuala, autorul va completa o Declarație de originalitate a cercetării științifice ( Anexa 2) pentru fiecare carte/articol.

Pentru realizarea unei cărți se va respecta Procedura de acordare ISBN și descriere CIP aprobată la nivelul Editurii Thoth ( Anexa 3)

Editura va asigura atât referenți de specialitate cât și verificarea privind originalitatea lucrării.